Posunutie kávového zážitku na vyššiu úroveň

A kávézás élményének új dimenziója

A LENOA Coffee&Shop franchise ötletét 2021-ben Balogh Levente hozta létre, akinek az volt az elképzelése, hogy modern, elegáns, letisztult stílusú kávéházi élményt teremtsen Magyarországon és azon túl. A brand filozófiája: prémium minőségű kávé, kellemes és barátságos légkör, kiváló kávéitalok és nagyszerű kiszolgálás.

A LENOA Coffee&Shop üzleteinek a számát évről évre szeretnénk tovább növelni és ezzel erős márkaidentitást szeretnénk felépíteni, amely a világ legjobb ültetvényeiről származó kávészemekből prémium espresso alapú ínyenc kávéra, és kellemes légkörre épül minden üzletben.

Különleges kávék és nagyszerű légkör jellemzi a LENOA Coffee márkát, amit szeretnénk minél több emberrel megismertetni. Büszkék vagyunk arra, hogy elkötelezettek vagyunk a minőség iránt. Kávészemeink gondosan válogatottak, hogy csak a legjobbak kerüljenek az Ön csészéjébe. Az aratástól a pontos pörkölésig minden lépésben ügyelünk arra, hogy megőrizzük az egyedi ízeket és illatokat. Az eredmény egy gazdag, aromás és tökéletesen kiegyensúlyozott kávé, amely minden érzéket felüdít.

A LENOA Coffee egy olyan kávézás élményét nyújtja, amely több, mint egy ital. Ez egy történet, amely minden kortyban megíródik és összekapcsolja az embereket a jó kávé szeretetével. Fedezze fel a LENOA Coffee világát.

 

Vissza a blogba