Vizangyal logo

Spoznajte značku Vízangyal Beauty

Keď hovoríme o kráse, väčšinou nám na um príde bohyňa lásky a krásy z gréckej mytológie, Afrodita. Málokto však vie, že jej meno, vydané z morských vĺn, odkazuje na jej narodenie, pretože slovo „aphros“ v gréčtine znamená pena. Môžeme teda povedať: Afrodita vďačí za svoju nebeskú krásu prírode. Našou misiou je spojenie prírodnosti, inovácie a účinnosti, ktorú sme si predstavili v kozmetickej kolekcii, v ktorej maximálne využívame silu prírody v spojení s technologickými možnosťami, aby sme pomohli každodennému ošetrovaniu krásy. Veríme, že krásu, ktorú sme dostali od prírody, môžeme zachovať iba silou prírody.

Levente Balogh, zakladateľ značky, už niekoľko rokov spolupracuje so skúsenými odborníkmi, aby vzácnu minerálnu vodu Szentkirályi využil nielen na vnútorné, ale aj na vonkajšie použitie. Minerálna voda z doby ľadovej sa s najprísnejšou kontrolou plní do fliaš a teraz sa spája s hydratačnými zložkami (urea, maslo z karité, vínový olej, arganový olej) v kozmetických výrobkoch. Kolekcia krásy Vízangyal sa skladá zo štyroch produktových línií - Aquatic Blue, Hydro Fresh, Floral Empire a Vízangyalka, ktoré sa premietajú do týchto produktov: sprchový gél, telové mlieko, krém na tvár, krém na ruky, tekuté mydlo, kolagénový nápoj a detský kúpeľ a šampón.

Uvedenie produktov sme oznámili na slávnostnej tlačovej konferencii. Tu je malý pohľad na to, ako naše podujatie prebiehalo. 

 

Späť na blog