Posunutie kávového zážitku na vyššiu úroveň

Posunutie kávového zážitku na vyššiu úroveň

Franchisingový koncept LENOA Coffee&Shop vznikol v roku 2021 z dielne Levente Balogh s víziou vytvoriť moderný, elegantný a sofistikovaný kávový zážitok na Maďarsku a v zahraničí. Filozofiou značky je ponúkať kávu najvyššej kvality, príjemnú a priateľskú atmosféru, vynikajúce kávové nápoje a vynikajúcu obsluhu.

Cieľom každého LENOA Coffee&Shop je zvyšovať svoju prítomnosť a budovať silnú identitu značky. Základom každého obchodu je prémiová espresso káva vyrobená z kávových zrniek pochádzajúcich z najlepších plantáží na svete a príjemná atmosféra.

To, čo odlišuje LENOA Coffee, je jej jedinečná ponuka káv a úžasná atmosféra, ktorá sa v každom obchode šíri. Našou misiou je predstaviť túto jedinečnú značku čo najväčšiemu množstvu ľudí, aby si mohli vychutnať nezabudnuteľný kávový zážitok.

LENOA Coffee sa hrdí na svoju záväzok kvality. Kávové zrná sú starostlivo vyberané, aby do každej šálky dostali len tie najlepšie. Od okamihu zbere zrnka po presný proces praženia sa dbá na zachovanie ich charakteristických chutí a vôní. Výsledkom je bohatá, aromatická a dokonale vyvážená šálka kávy, ktorá poteší zmysel.

LENOA Coffee Vám prináša kávový zážitok, ktorý je viac než len nápoj. Je to príbeh, ktorý sa píše každým dúškom a ktorý spojuje ľudí s láskou k dobrej káve a kvalitnému stravovaniu. Objavte svet LENOA Coffee

 

Späť na blog